Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Καθημερινά κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Μερικές φορές κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, και ξαφνικά κάνουμε το αδύνατο.

Σάββας Γιάντσης

Yoga-Manual-1_edited.jpg

O Σάββας Γιάντσης είναι ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής του House of yoga απο το 2007. Μετά από πολυετή εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού και του fitness ασχολείται με την Yoga από το 2000 με εκπαίδευση στη Vinyasa Yoga με δάσκαλο τον John Tomayo στο φημισμένο Atmananta Yoga studio όπου και εργάστηκε για 2 χρόνια, καθώς και σε άλλα studios και γυμναστήρια της Νέα Υόρκης.

Παρακολούθησε μαθήματα Vinyasa flow για πέντε μήνες, στο Los Angeles. Στην συνέχεια και για τα επόμενα 2 χρόνια έμεινε κοντά στον Dharma Mittra στην Ν.Υ. τον οποίο έχει και εμπνευστή των μαθημάτων του.

Το 2005 κανει το πρώτο του ταξίδι στο Mysore της Ινδίας για να εκπαιδευτεί στο σύστημα της Ashtanga απο τον ιδρυτή της Pattabhi Jois και τον εγγονό του Sharath Rangaswamy , όπου και κάθε χρόνο προσπαθεί να επισκεπτεται. Παράλληλα μέχρι και σήμερα κάνει μαθήματα με πολλούς δασκάλους στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Ο Σάββας Γιάντσης (E-RYT200, RYT500), είναι Eγγεγραμμένος Δάσκαλος Υoga (Registered Yoga Teacher – RYT) με τη Yoga Alliance, καθώς έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του, ως δάσκαλος, σε πιστοποιημένες σχολές yoga (Registered Yoga Schools – RYS).

Η Σοφία Ξηροτύρη σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε να ασκείται στο άθλημα της Ενόργανης Γυμναστικής μεταπηδώντας στην ακροβατική Γυμναστική στα 18 με συμμετοχές και νίκες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Εγινε μέλος Εθνικής Ομάδας Αεροβικής Γυμναστικής με συμμετοχές και διακρίσεις σε Ευρωπαικά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Αφήνοντας τον χώρο του αγωνιστικού αθλητισμού στην ηλικία των 30 ετών, γνωρίζει την Ashtanga Yoga από τον δάσκαλο και εμπνευστή της Σάββα Γιάντση. Ξεκινάει την καθημερινή πρακτική και το 2010 πραγματοποιεί το πρώτο της ταξίδι στην Ινδία, στην συνέχεια παρακολουθεί σεμινάρια στο εξωτερικό (Kino Mc Gregor, Taric Tamic) στην Ashtanga Yoga και πηγαίνει στην Ν.Υόρκη για να πάρει το δίπλωμα της Vinyasa Yoga στο Atmananda Yoga Studio με δάσκαλο τον John Tamayo. Ταυτόχρονα κάνει καθημερινή πρακτική με τον Eddie Stern στην Ashtanga Yoga και μαθήματα με τον Dharma Mittra. Το 2011 πηγαίνει στο Λονδίνο να παρακολουθήσει μαθήματα με τον Sharath Jois όπου και παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει στο Mysore της Ινδίας. Τον Ιανουάριο του 2014 γίνεται authorized level 2 απο το KPJAYI και τον δάσκαλο της στην Ινδία Sharath Jois.

Η καθημερινή πρακτική της με τον δάσκαλο της, τα ταξίδια στο Mysore και η Κοινότητα της Yoga είναι η πηγή της έμπνευσής της. Παίρνει χαρά και ενέργεια απο το να επικοινωνεί και να μεταδίδει αυτά που διδάσκεται σε όλους όσους αγαπούν την πρακτική της yoga!

Σοφία Ξηροτύρη

sofia_003_edited.jpg

Αλεξάνδρα Βασιλείου

PHOTOALEXANDRA3_edited.jpg

Η Αλεξάνδρα Βασιλείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απο μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το κλασσικό μπαλέτο. Tο 2000 αποφοίτησε από την Ανώτατη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Νίκη Κονταξάκη». Από το 2001 ασχολείται με την Capoeira (Βραζιλιάνικη Πολεμική Τέχνη) και κατέχει τον τίτλο “Formada”. Είναι κάτοχος διπλώματος Yogaworks απο το 2010, μέλος της Yoga Alliance.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον κλασικό και σύγχρονο χορό. Είναι κάτοχος επαγγελματικών διπλωμάτων του αγγλικού συστήματος “Imperial Society Of Teachers Of Dancing” για το μπαλέτο και το μοντέρνο χορό. Συμμετείχε σε πολλές χορευτικές παραστάσεις και ασχολήθηκε με την κινησιολογία στο θέατρο.

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με μεταπτυχιακές σπουδές, γεγονός που συντέλεσε στη βαθύτερη κατανόηση της μηχανικής του σώματος.

Η αγάπη της για το σώμα και το πνεύμα την φέρνει σε επαφή με τη γιόγκα και η πρακτική αποτελεί πλέον τον τρόπο ζωής της. Εκπαιδεύτηκε στο πρόγραμμα 200 ωρών Vinyasa krama Yoga και στην Aerial yoga με πιστοποίηση της Yoga Alliance. Ταξίδεψε στo Mysore της Ινδίας όπου εμβάθυνε την πρακτική της ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση 300 ωρών Ashtanga Vinyasa Yoga της Yoga Alliance. Είναι πιστοποιημένη Pilates instructor σε mat & studio equipment (MK Pilates).

Διδάσκει μαθήματα με έμφαση στη ροή της αναπνοής μέσα από την κίνηση, την ορθοσωμία, την αρμονία και μια ολιστική προσέγγιση με στόχο την ευεξία σε όλα τα επίπεδα.

Βίβιαν Μαρίνου

%CE%92%CE%99%CE%92%CE%97-%CE%A6%CE%A9%CE

Σπύρος Ταρίφας

Ο Σπύρος γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. Η Γιόγκα μπήκε στην ζωή του το 2005 με ένα δάσκαλο ο οποίος δεν δίδασκε το κομμάτι της ασανας (άσκησης ) αλλά του εσωτερικού καθαρισμού. Αυτή η εμπειρία ήταν ικανή για να τον οδηγήσει το 2010 σε ενα ασραμ του Σιβαναντα στην βρινταβαν της Ινδίας. Στην συνέχεια του ταξιδιού επισκέφτηκε την βόρεια Ταυλάνδη όπου διδάχτηκε την τέχνη του ταυλανδέζικου Μασάζ. Απο εκείνη την χρονιά και μετά ταξιδεύει κάθε χρόνο Ινδία-Ταυλανδη με σκοπό να γνωρίσει διαφορετικούς δασκάλους και να εκπαιδευτεί σε διαφορετικά είδη Γιόγκας.

SPYROSTARIFAS2_edited.jpg

Άκης Φαρμάκης

%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%A6%CE%91%CE

Γεννήθηκα το 1982, σπούδασα νομικά και εργάστηκα για 6 χρόνια ως δικηγόρος. Η yoga μπήκε συμπωματικά στη ζωή μου το 2007 και κυριολεκτικά την άλλαξε. Μετά από πολλά χρόνια προσωπικής πρακτικής, ταξίδεψα στην Ινδία για να πάρω γνώση από τον τόπο που αυτή γεννήθηκε. Είμαι κάτοχος του διπλώματος των 500h στην ashtanga-vinyasa yoga από τη φημισμένη σχολή Sampoorna στην Γκόα της Ινδίας, πιστοποιημένη από τη Yoga Alliance και παράλληλα με τη yoga κατέχω πιστοποίηση στο Thai Massage από τη σχολή ΙΤΜ της Ταϊλάνδης. Συνεχίζω να αναζητώ πάντα νέες προκλήσεις στη ζωή μου και προσπαθώ να μεταδίδω τις γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο που αγαπώ ακολουθώντας τις συμβουλές των δασκάλων μου μέσα από το προσωπικό μου τρόπο διδασκαλίας.